Messuilla mukana

ImageImageImageImageImage
ImageImage

                                   Kouvolan Suomi-Amerikka Yhdistys ry

ImageImageImageImage
ImageImage
Puolakan talomuseo
Image

MYPA Ruutiukot on perustettu 80-luvun alussa. Joukkue on saavuttanut ikämiesten Suomen mestaruuden 1986. Lisäksi heillä on 3 hopeaa ja 5 pronssia. Joukkue on myös pelannut legendaarista Real Madridia vastaan vuonna 2011. Ruutiukoille tärkeintä on kunnon ylläpitäminen. Pelaajat harjoittelevat sunnuntaiaamuisin, ja joukkue pelaa kutsuturnauksia sekä yksittäisiä pelejä. Kymi Librissä kentällä nähdään mm. Erik Wetzer, Risto Tapola, Jari Simola, Aleksi Kauppila, Arto Viik, Visa Frimodig, Olli Väänänen, Aki Nurminen, Eeva Jokiranta, Erkki Leppänen ja Unto Lehtinen

Kuva: MYPA Ruutiukot

Image

Kouvolan uusi kirjastoauto, joka sai yleisöäänestyksessä nimen Tesaurus, pysäköi messualueen edustalle Myllykoskentielle pe-la 10-18. Kannattaa kurkistaa sisään!

Indieklubi on itsenäisesti kirjoittavien ja julkaisevien, toisiaan tukevien kirjailijoiden ryhmä. Kustannamme kirjamme itse  ja nostamme esiin kustantamojen ulkopuolista, vaihtoehtoista kirjallisuutta ja kirjailijoita.

Image
Image

MusicFairyTales MFT Oy on Mikkelissä v. 2019 perustettu luovan alan startup-yritys. Tuotamme musiikkisatukirjoja ja esiinnymme satukonserttikiertueilla. Uusin innovaatiomme on interaktiivinen Satuseinä®. Se on älyseinä, jolla voi kuunnella musiikkisatua, tehdä elämysmaalailua, tai luoda omaa musiikkia fantasiainstrumentin avulla. Kirjojamme on saatavilla suomeksi, ruotsiksi, venäjäksi ja englanniksi sekä painettuna, että äänikirjoina.