Info


Suomen sympaattisimmat kirjamessut 22.–25.7.2021!

Tämän kesän tapahtumien peruuntuminen on tosiasia, nyt on aika kääntää katseet kesään 2021. Viime vuonna ensimmäisen kerran järjestetyt Kymi Libri -kirjamessut olivat huikea menestys. Tapahtuma tuplasi Myllykosken (Kouvola) asukasluvun neljäksi päiväksi. Makupaloja messuista!

Kesän 2021 Kymi Librin ohjelma rakentuu näille sivuille. Lisäämme joka kuukausi etusivulle uusia videoita, joista saat makupaloja tulevista messuista. Ohjelmaehdotuksia otetaan vastaan vuoden 2020 loppuun asti, lähetä viesti info@kymi-libri.fi.

Image
Kulttuuritalo Wanha Rautakauppa

Messualue

Messujen päänäyttämöt ovat Kulttuuritalo Wanhassa Rautakaupassa Myllykoskella, 15 km Kouvolasta etelään, Kouvola–Kotka-radan varrella. Pääsisäänkäynti on osoitteessa Myllykoskentie 17, eteläportti Pappilantien puolella.

Kirjakahvila ja Galleria (1) sijaitsevat päärakennuksessa, jossa toimii Reunan kirjakauppa ja Valokuvastudio Henna Virén. Galleriassa on joka kuukausi vaihtuva taidenäyttely. Ennen messuja rakennus on avoinna ma–to 12–18 ja pe 11–16., tiedustelut aukioloaikoina info@reunalla.fi, puh. 040 578 8049. Kirjamessujen aikana Galleriassa on työpajoja ja ryhmäkeskusteluja.

Sisäpihalle rakentuu esiintymislava (2) 5.syyskuuta mennessä Kymi Kantri 2020 -festivaalia varten. Kirjamessuilla lavalla on musiikkiesityksiä
ja haastatteluja. Piha-alueella on myös seitsemän katettua markkinapaikkaa ja ruokapisteitä.

Wanha Kirjahalli (3) on kirjamessujen päänäyttämö. Hallissa on 25 neliön esiintymislava, hallikahvila ja 10 kustantajien esittelypöytää. Jos haluat varata pöydän kirjamessuille, lähetä viesti info@kymi-libri.fi.

Kirjamessujen aikaan järjestetään myös kirjailijaristeilyjä Kymijoella. Stora Enso järjestää oman kirjamessupäivän Inkeroisissa.