Info


Suomen sympaattisimmat kirjamessut 22.–25.7.2021!

Tämän kesän tapahtumien peruuntuminen on tosiasia, nyt on aika kääntää katseet kesään 2021. Kesällä 2019 ensimmäisen kerran järjestetyt Kymi Libri -kirjamessut olivat huikea menestys. Tapahtuma tuplasi Myllykosken (Kouvola) asukasluvun neljäksi päiväksi. Makupaloja vuoden 2019 messuista!

Kesän 2021 Kymi Librin ohjelma rakentuu näille sivuille. Lisäämme etusivulle uusia videoita, joista saat makupaloja tulevista messuista.  Haluatko mukaan talkoolaiseksi tai voitko tarjota kotimajoitusta?  Jos kiinnostuit, voit lähettää täytetyn lomakkeen osoitteeseen info@kymi-libri.fi

Image Image
Kulttuuritalo Wanha Rautakauppa

Messualue

Messujen päänäyttämöt ovat Kulttuuritalo Wanhassa Rautakaupassa Myllykoskella, 15 km Kouvolasta etelään, Kouvola–Kotka-radan varrella. Pääsisäänkäynti on osoitteessa Myllykoskentie 17, eteläportti Pappilantien puolella.

Kirjakahvila ja Galleria (1) sijaitsevat päärakennuksessa, jossa toimii Reunan kirjakauppa ja Valokuvastudio Henna Virén. Galleriassa on joka kuukausi vaihtuva taidenäyttely. Ennen messuja rakennus on avoinna ma–to 12–18 ja pe 11–16., tiedustelut aukioloaikoina info@reunalla.fi, puh. 040 578 8049. Kirjamessujen aikana Galleriassa on työpajoja ja ryhmäkeskusteluja.

Sisäpihalle rakentui esiintymislava (2) Kymi Kantri  -festivaalia varten. Kirjamessuilla lavalla on musiikkiesityksiä ja haastatteluja. Piha-alueella on myös seitsemän katettua markkinapaikkaa ja ruokapisteitä.

Wanha Kirjahalli (3) on kirjamessujen päänäyttämö. Hallissa on 25 neliön esiintymislava, hallikahvila ja 10 kustantajien esittelypöytää. Jos haluat varata pöydän kirjamessuille, lähetä viesti info@kymi-libri.fi.

Kirjamessujen aikaan järjestetään myös kirjailijaristeilyjä Kymijoella. Stora Enso järjestää oman kirjamessupäivän Inkeroisissa.