17.00 Jokiristeily: Kari Pyrhönen

Kari Pyrhönen: Kaatuneiden piippujen Kymijoki

Minibussikuljetus lähtee 16.30 Wanhalta Rautakaupalta KymiSunin Jokituville, Joenrannantie 180, Kouvolankylä.

MTV:n toimittaja Kari Pyrhönen on myös laulaja-lauluntekijä, jolla on juuret vahvasti Kymenlaaksossa.. Yhdessä runoilija Asko Lehtosen kanssa tehdyllä runolevyllä Veljeksiltä paloi koti (2018) teemoissa on mukana elämä paperitehtaan varjossa. Pyrhösen ohjaama ja käsikirjoittama dokumenttielokuva Myllykoski, viimeinen rulla (2011, MTV3) kertoo Myllykosken tehtaan viimeisestä syksystä. Jokituvalla keskustellaan kotiseudun merkityksestä ja muutoksesta.

Paluukuljetus Myllykosken Vesistökeskuksesta Wanhalle Rautakaupalle klo 20.

Varaukset liput@kymi-libri.fi tai puh. 040 578 8049. Venepaikat 12 hlöä/risteily täytetään varausjärjestyksessä.

Tags:

Date

heinä 22 2021
Expired!

Time

17:00

Paikka

Oheistapahtumat

Esiintyjä

  • Kari Pyrhönen
    Kari Pyrhönen

    Kari Pyrhönen on laulaja-lauluntekijä ja MTV:n toimittaja, jonka juuret ovat vahvasti Kymenlaaksossa. Anjalassa syntynyt ja Kotkassa kasvanut Kari on julkaissut kolme omaa albumia, joista tuorein on 2018 julkaistu Historia. Hän on käsikirjoittanut ja ohjannut dokumenttielokuvan Myllykoski, viimeinen rulla, joka kertoo Myllykosken tehtaan viimeisestä syksystä.

    Kymi Libri -kirjamessuilla Kari vetää jokiristeilyn, jonka teemana on Kaatuneiden piippujen Kymijoki. Jokiristeily on ohjelmassa torstaina 22.7 kello 17-20. Tämän lisäksi hän on lupautunut esittämään runolauluja messuvieraille.

    Verkossa: karipyrhonen.fi