15.00 Tapetaan kirjailija

Miten sujuu suomalaisilta Literary Death Match? Leikkimielisessä, sanan säilällä käytävässä tappomatsissa mukana Jyri Paretskoi (vihreä), Roope Lipasti (sininen) ja Roman Schatz (keltainen) ja Sari Rajulin (punainen). Pyydä kirjahallin infosta väriviuhka, jolla voit äänestää suosikkiasi. Ennen kisaa Kini Laine kertoo säännöt ja esittelee kilpailijat. Yleisön mielestä hauskin ja nokkelin selviytyy taiston voittajaksi.

Tags:

Date

heinä 22 2021
Expired!

Time

15:00

Paikka

Kirjahalli

Esiintyjät

 • Jyri Paretskoi
  Jyri Paretskoi

  Kirjailija Jyri Paretskoi osallistuu Kymi Librissä 22.7 avajaispäivänä leikkimieliseen Literary Death Matchiin yhdessä Roman Schatzin, Roope Lipastin ja Sari Rajulinin kanssa. Tapetaan kirjailija on ohjelmassa torstaina klo 15 Wanhassa kirjahallissa.

 • Kini Laine
  Kini Laine

  Kini on kirjastotäti, kirjavinkkaaja ja Kulttuurikissa-blogin pitäjä. Kymi Libri -kirjamessuilla Kini haastattelee kirjailijoita leppoisalla tyylillään.

  Kuva: Markku Nykänen

 • Roman Schatz
  Roman Schatz

  Kirjailija ja toimittaja Roman Schatz nähdään Kymi Librin päälavalla leikkimielisessä Literary Death Matchissa yhdessä Jyri Paretskoin, Roope Lipastin ja Sari Rajulinin kanssa. Tapetaan kirjailija on ohjelmassa torstaina klo 15 Wanhassa kirjahallissa.
  Kuva: Oliver Neidhart

 • Roope Lipasti
  Roope Lipasti

  Kirjailija Roope Lipasti on mukana Kymi Librissä heti ensimmäisenä päivänä leikkimielisessä Literary Death Matchissa yhdessä Jyri Paretskoin, Sari Rajulinin ja Roman Schatzin kanssa. Tapetaan kirjailija on ohjelmassa torstaina 22.7 klo 15 Wanhassa kirjahallissa.

  Seuraa Roopea Instagramissa: roopelipasti

  Kuva: Riikka Kantinkoski

 • Sari Rajulin
  Sari Rajulin

  Iittiläinen Sari Rajulin osallistuu Kymi Librissä 22.7 avajaispäivänä leikkimieliseen Literary Death Matchiin yhdessä Jyri Paretskoin, Roope Lipastin ja Roman Schatzin kanssa. Tapetaan kirjailija on ohjelmassa torstaina klo 15 Wanhassa kirjahallissa.

  Sari on messuilla myös haastattelija. Sanna-Marja Suojasen haastattelu Wanhassa kirjahallissa on ohjelmassa sunnuntaina 25.7 klo 12.