15.00 Pakko ei ole kuin syödä!

Ärsyttääkö sinua oma insinöörisi, joka lukee vain Tekniikan maailmaa, C manuaalia ja sähkötekniikan oppikirjaa? Lukitse hänet keittiöön Insinöörin keittokirjan kanssa. Tuloksena on jotain syötävää noin 50 % todennäköisyydellä. Jos hän yrittää uudestaan, todennäköisyys onnistua kokkaamisessa kasvaa 25 prosenttiyksikköä. Vaikka pannukakku lässähtää tai hernekeitto takertuu kiinni kattilaan, se ainakin selviää mikä on veden kiehumispiste normaalipaineessa. Kini Laine haastattelee Jukka Sakkia, jos naurultaan kykenee.

Tags:

Date

heinä 23 2021
Expired!

Time

15:00

Paikka

Kirjahalli

Esiintyjät

 • Jukka Sakki
  Jukka Sakki

  Jukka Sakki on kouvolalainen sekasyöjä. Hän söi 24 kpl tanskalaisia viinereitä yhdellä kertaa (ex-vaimo halusi kokeilla paljonko niitä oikein menee). Hän söi kahden viikon ajan joka päivä lounaaksi 5 isoa purkkia suklaavanukasta (pomo tarjosi, kun halusi nähdä pysyykö kaikki sisällä). Hän söi koko kesän pelkkää einesmaksalaatikkoa, kun halusi kaikki eineskampanjan T-paidat. Hänen painoindeksinsä on
  22,4.

  Jukan uusin teos Insinöörin keittokirja julkaistiin keväällä 2021. Aiemmin ilmestyneet Pulmakirja ja Yksinäismoralistin vitsit löydät Reunan verkkokaupasta.

  Insinöörin keittokirja esitellään kirjamessuilla Wanhassa kirjahallissa perjantaina kello 15.00

  Kuva: Studio Henna Virén

 • Kini Laine
  Kini Laine

  Kini on kirjastotäti, kirjavinkkaaja ja Kulttuurikissa-blogin pitäjä. Kymi Libri -kirjamessuilla Kini haastattelee kirjailijoita leppoisalla tyylillään.

  Kuva: Markku Nykänen