15.00 Ammattikirjailijoiden vinkit

Miten kirjoitetaan menestyskirja? Kiinnostaako kirjoittaminen, mutta et pääse alkuun? Mistä ideat löytyvät? Miten käsikirjoituksen saa valmiiksi? Yleisöllä on ainutlaatuinen tilaisuus esittää kysymyksiä, kun kirjailijat Kirsi Pehkonen ja Anneli Kanto keskustelevat kirjailijan
työstä ja kirjoittamisesta. Messutarjouksena Kirsin teos Käsikirjoituksesta kirjaksi – Näin kirjailijat muokkaavat tekstiään ja Annelin teos Kirjoittamassa.

Tags:

Date

heinä 23 2021
Expired!

Time

15:00

Paikka

Galleria

Esiintyjät

 • Anneli Kanto
  Anneli Kanto

  Anneli Kanto on monien lajityyppien kirjailija Tampereelta. Hän on kirjoittanut historiallisia romaaneja, lastenkirjoja ja kuvakirjoja, näytelmiä ja televisiokäsikirjoituksia. Hänen kirjojaan on myös dramatisoitu paljon. Hänen uusin teoksensa on Kirjoittamassa (REUNA 2020). Katso kirjan esittelyvideo, kuvaajana Antti Kanto.

  Kirjamessuilla Anneli vetää Kirjoittamisen työpajan yhdessä Kirsi Pehkosen kanssa.

  Seuraa Annelin blogia

  Kuva: Antti Kanto

 • Kirsi Pehkonen
  Kirsi Pehkonen

  Kirsi Pehkonen on kuopiolainen kirjailija, joka on kirjoittanut mm. nuortenkirjoja, novelleja ja kirjailijoiden työskentelyä avaavan tietokirjan Käsikirjoituksesta kirjaksi – miten kirjailijat muokkaavat tekstiään? Keväällä 2021 ilmestyy psykologinen rikosromaani Kotiapulainen sekä maalaisromanttisen Jylhäsalmi-sarjan viides osa.

  Kirjamessuilla Kirsi vetää Kirjoittamisen työpajan yhdessä Anneli Kannon kanssa sekä esittelee messuvieraille Kotiapulainen-rikosromaania ja Jylhäsalmi-sarjan keväällä 2021 ilmestyvää Riihikuivaa satoa Jylhäsalmella -kirjaa.

  Seuraa Kirsin blogia

  Kuva: Petri Jauhiainen