14.15 Fanihaastattelu: Saku Mäkelä tapaa kirjailija Jasu Rinneojan

Saku luki vain Tex Willereitä ja Korkkareita, mutta kun hänelle suositeltiin Kylmäkorpi-dekkareita, hän jäi heti koukkuun eikä millään malttaisi odottaa seuraavan kirjan ilmestymistä. Parasta sarjassa on Sakun mielestä se, että syyllistä ei arvaa ja jokaisessa kirjassa aihe on erilainen. Nyt Saku saa mahdollisuuden kysyä kirjailijalta ihan mitä tahansa!

Tags:

Date

heinä 23 2021
Expired!

Time

14:15

Paikka

Kirjahalli

Esiintyjät

 • Jasu Rinneoja
  Jasu Rinneoja

  Jasu Rinneoja on kirjamessujen lavaisäntä ja juontaja. Hän on kirjoittanut dekkareita, selkokirjoja, nuortenkirjoja ja novelleja. Kylmäkorpi-dekkarisarjan kuudes kirja Keikkakuski ilmestyi 2020 (REUNA). Sarjan ensimmäisiä kirjoja voi kuunnella äänikirjoina, mm. aloitusosan Elä ja anna loisten kuolla

  Jasun kirjat ovat kepeää luettavaa, niihin on helppo tarttua. Lukemisen edistäminen ja nuorten hyvinvointi ovat kirjailijalle tärkeitä. Hän on ollut mukana kaikissa Reunan Joulukalentereissa, joilla on kerätty rahaa erityisesti nuorten syrjäytymistä ehkäisevään työhön.

  Kirjamessuilla Jasu on mukana mm. Selkokirjoittamisen työpajassa torstaina klo 13 ja Saku Mäkelän haastateltavana perjantaina klo 14.15.

  Kuva: Jukka Liukas

 • Saku Mäkelä
  Saku Mäkelä

  Saku Mäkelä on maanrakennusalan ammattilainen, joka on erityisen ihastunut Jasu Rinneojan Kylmäkorpi-dekkarisarjaan.

  Kirjamessuilla Saku haastattelee Jasua Wanhassa Kirjahallissa perjantaina 25.7 klo 14.15.