14.00 Tietokirjailija J. K. Tamminen

Tietokirjailija J. K. Tamminen on entinen talousrikollinen, joka jätti rikokset ja ryhtyi opiskelemaan. Ammattirikollisen kokemusten myötä hänen oli helppo soluttautua alamaailmaan tutkiessaan kirjojaan varten Jari Aarnion tapauksia. Tamminen on julkaissut myös omiin kokemuksiinsa perustuvan teoksen Konkursseja ja muita konnuuksia – Talousrikollisen muistelmat. Haastattelijana Petri Pietiläinen.

Tags:

Date

heinä 22 2021
Expired!

Time

14:00

Paikka

Kirjahalli
Category

Esiintyjä

 • J. K. Tamminen
  J. K. Tamminen

  Tietokirjailija J. K. Tamminen on entinen talousrikollinen, joka jätti rikokset ja ryhtyi opiskelemaan. Nyt hän on lakimies, rikostutkija ja teologi ja kirjoittaa väitöskirjaa johtamistieteistä kauppakorkeakoulussa. Ammattirikollisen kokemusten myötä hänen oli helppo soluttautua alamaailmaan tutkiessaan kirjojaan varten Jari Aarnion tapauksia.

  Tammisen rikosromaanitrilogia Pasilan mies, Kilpimies ja Megaliiga on saanut aiheensa tositapahtumista. Tamminen on julkaissut myös omiin kokemuksiinsa perustuvan teoksen Konkursseja ja muita konnuuksia – Talousrikollisen muistelmat.

  Tamminen kertoo kokemuksistaan ja kirjoistaan Suomen tietokirjailijat ry:n järjestämässä tilaisuudessa Kymi Libri -kirjamessuilla. Hänen haastattelu on ohjelmassa torstaina 22.7 klo 14 Wanhassa Kirjahallissa.

  Kuva: Albert Truuväärt