13.30 Murha Kymi Librissä

13.30 Murha Kymi Librissä

Tiedote: Kymi Librissä tapahtuu murha! Mitä tapahtuu ja kenelle, selviää tänään galleriassa.

Uteliaita ja ennakkoluulottomia rikostovereita kutsutaan punomaan uuden rikosnovellin juonta yhdessä Johanna Hasun ja Kari Hanhisuannon kanssa.

Johtolankoja jakaa ja selvittää Elo Lammi.

Tags:

Date

heinä 23 2021
Expired!

Time

13:30

Paikka

Galleria

Esiintyjät

 • Elo Lammi
  Elo Lammi

  Helsinkiläinen kirjastovirkailija ja Suomen dekkariseuran hallituksen jäsen Elo Lammi on kirjoittanut kirja-arvosteluja Ruumiin Kulttuuri –lehteen. 1980-luvulla hän julkaisi virolaisessa sanomalehdessä ”Lääne Elu” runoja.

  Kirjamessuilla Elo haastattelee kirjailija Kari Hanhisuantoa, jonka uusin dekkari esitellään messuvieraille lauantaina klo 17.

 • Johanna Hasu
  Johanna Hasu

  Johanna Hasu on pianonsoiton opettaja ja filosofian tohtori. Hän on kirjoittanut runokirjat Kurjet palaavat vielä (2018) ja Karataan (2019) sekä pianonsoiton alkeisoppikirjan Klaavi Kettu Musiikkimaassa (2020). Johannan dekkari Roihu (REUNA) ilmestyi keväällä 2021.

  Kirjamessuilla hän osallistuu Dekkaristipaneeliin ja istahtaa brunssille kirjailijakollegoiden kanssa.

  Katso Johannan videohaastattelu, haastattelijana Pyry Ojala.

  Kuva: Studio Henna Virén

 • Kari Hanhisuanto
  Kari Hanhisuanto

  Kemiläinen kirjailija Kari Hanhisuanto on kirjoittanut useita romaaneja, joista uusin, Pakotetut, ilmestyy kesällä 2021. Lisäksi hän on kirjoittanut runoja, novelleja sekä näytelmäkäsikirjoituksia.

  Kirjamessuilla Kari osallistuu lauantaina 24.7 klo 14.30 dekkaristipaneeliin. Pakotetut-kirjan esittely on samana päivänä pihalavalla klo 17.