13.00 Kolme näkökulmaa Venäjään

Minna Mikkanen kirjoitti suomalaisnaisen ja venäläisen vangin kielletystä suhteesta. Anne Tarsalainen avioituu rautaesiripun takana asuneen Andrein kanssa. Tiina Tainio lähti Moskovaan opiskelemaan taidetta. Haastattelijana Kini Laine.

Tags:

Date

heinä 24 2021
Expired!

Time

13:00

Paikka

Galleria

Esiintyjät

 • Anne Tarsalainen
  Anne Tarsalainen

  Anne Tarsalainen on tuusulalainen vapaa toimittaja ja kirjailija. Hän on julkaissut runokirjan, romaanin ja tietokirjoja, joista uusimpia ovat Lupaus Jaltalla (2019) ja keväällä 2021 ilmestynyt Ettet unohtaisi nimeäsi.

  Annen kuulumisia voit lukea myös täältä: www.tarsalainen.com

  Kuva: Studio Henna Virén

 • Kini Laine
  Kini Laine

  Kini on kirjastotäti, kirjavinkkaaja ja Kulttuurikissa-blogin pitäjä. Kymi Libri -kirjamessuilla Kini haastattelee kirjailijoita leppoisalla tyylillään.

  Kuva: Markku Nykänen

 • Minna Mikkanen
  Minna Mikkanen

  Minna Mikkanen on kuopiolainen kirjailija. Hänen Kotijoukot-romaani julkaistiin keväällä 2020. Lue blogiarvio Minnan lämminhenkisestä kirjasta.

  Kirjamessuilla Minna kertoo kirjastaan Kini Laineen haastattelussa.

  Kuva: Studio EveLiisa

 • Tiina Tainio
  Tiina Tainio

  Tiina Tainio on taiteen maisteri, joogaopettaja ja yrittäjä. Helmikuussa 2020 Reuna julkaisi Tiinan esikoiskirjan Hengästyttävä henkisen kasvun vuosi. Tiina osallistui myös 2020 Joulukalenteri-kirjaan novellilla.

  Tiina vetää messuvieraille energisoivia kundaliinijoogatunteja. Kundaliinijoogassa pyritään rentouteen ja tiedostavan läsnäolon tilaan yhdistelemällä helppoja, fyysisiä harjoitteita erilaisiin hengitysrytmeihin ja meditaatioihin.

  Kuva: Niina Stolt