13.00 Kirjanjulkistus Sanna Lönnfors: Israelin auringon palasia

Kun israelilainen ystävä pyytää Berliinissä asuvaa Sannaa kääntämään juutalaisvainoissa menehtyneiden isoisovanhempiensa saksankielisiä kirjeitä, alkaa matka läpi vuosikymmenten. Tositapahtumiin perustuvassa kirjassa seurataan Gärtnerin pariskunnan jälkiä eri puolille Itä-Eurooppaa ja kerrotaan Sannan vuosista Israelissa. Haastattelijana Tarja Tornaeus.

Tags:

Date

heinä 22 2021
Expired!

Time

13:00

Paikka

Kirjahalli

Esiintyjät

 • Sanna Lönnfors
  Sanna Lönnfors

  Sanna Lönnfors on pyhtääläissyntyinen, pitkään Saksassa ja Israelissa asunut, nykyisin Kotkassa asuva kirjailija ja innokas paikallishistorian harrastaja. Hänen kirjansa Pyhtää sisällissodassa ilmestyi kesällä 2020. Videolla Sanna kertoo lisää kirjastaan.

  Kymi Librissä messuvieraille julkistetaan Sannan uusin kirja Israelin auringon palasia. Kirjanjulkistus alkaa Wanhassa kirjahallissa torstaina 22.7 klo 13.

  Kuva: Studio Henna Virén

 • Tarja Tornaeus
  Tarja Tornaeus

  Kustantaja, tietokirjailija ja toimittaja Tarja Tornaeus perusti Kymi Libri -kirjamessut, koska oli mielestään tehnyt kirja-alalla jo kaiken muun paitsi perustanut uuden kirjallisuustapahtuman. Aito ja ensimmäinen Kymi Libri järjestetään hänen synnyinseudullaan, ja muita konseptin sovelluksia on kesällä 2021 mm. Iitissä ja Pyhtäällä.