12.45 Tekoäly on täällä

Osuuskumman scifinovelliantologiassa Ei aivan ihmisiä spekuloidaan tekoälyjen uhkilla ja mahdollisuuksilla. Tieteiskirjallisuuden perinteiset kysymykset koneen moraalista ja oikeuksista sekä inhimillisen ja ei-inhimillisen rajasta ovat 2020-luvulla ajankohtaisempia kuin koskaan. Keskustelemassa kirjan toimittajista Solina Riekkola ja antologian kirjoittajista Nadja Sokura ja Kari Välimäki.

Tags:

Date

heinä 23 2021
Expired!

Time

12:45

Paikka

Kirjahalli

Esiintyjät

 • Kari Välimäki
  Kari Välimäki

  Kari Välimäki kirjoittaa mukavikseen mitä ja milloin sattuu. Omia painettuja teoksia on tähän mennessä viisi, lisäksi novelleja on yhteensä 18 antologiassa. Julkaistuja raapaleita 58. Sähköisiä kirjoja on yli 20. On siinä saanut äijä tuhertaa. Välimäki on myös kustannustoimittanut käsikirjoituksia ja tehnyt e-kirjoja.

  Kari on mukana kirjamessuilla perjantaina 23.7 klo 12.45 Osuuskumman ohjelmassa Tekoäly on täällä. Lisäksi hän vetää lauantaina 24.7 klo 12.00 novellityöpajan Näin pääset alkuun.

 • Nadja Sokura
  Nadja Sokura

  Nadja Sokura on opettaja ja kirjoittaja, joka rakastaa scifiä ja kaikenlaista kummaa. Hän yrittää kasata novelleja koneen uumeniin hautautuneista hajanaisista tiedostoista, aina välillä siinä onnistuenkin.

  Nadja on mukana kirjamessuilla perjantaina 23.7 klo 12.45 Osuuskumman ohjelmassa Tekoäly on täällä.

 • Solina Riekkola
  Solina Riekkola

  Solina Riekkola on Helsingissä asuva käsikirjoittaja, novellisti ja kustannustoimittaja, joka rakastaa omituisia kasveja ja tavallisia koiria.

  Solina on mukana kirjamessuilla perjantaina 23.7 klo 12.45 Osuuskumman ohjelmassa Tekoäly on täällä.