12.30 Rata-taulut

Teosten paljastus! Kuvataiteilijat Mari Heino, Merja Kilpeläinen, Merja Naroma, Anastassia Proussova, Sanna-Marja Suojanen ja Emma Toiskallio valitsivat tekstit, joiden pohjalta syntyi maalaus. 

Tags:

Date

heinä 24 2021
Expired!

Time

12:30

Paikka

Kirjahalli

Esiintyjät

 • Anastassia Proussova
  Anastassia Proussova

  Kouvolalainen Anastassia Proussova on Venäjällä kuvataiteilija, joka arvostaa klassisen kuvataiteen periaatteita. Hän tekee pääasiassa perinteisiä öljyvärimaalauksia ja on osallistunut näyttelyihin Suomessa ja Venäjällä. Anastassia on myös tatuoija, ja tatuointiliike Inkivääri tattoo & art avasi ovensa vuonna 2019.

  Kirjamessuilla Anastassia on yksi kirjamessujen kuvataiteilijoista, jonka taideteos julkaistaan Kymi Librissä. Lisäksi hän tekee pieniä tatuointeja ilman ajanvarausta torstaista lauantaihin klo 11–17.

 • Emma Toiskallio
  Emma Toiskallio

  Emma Toiskallio on kouvolalainen hevosalan yrittäjä, joka sattuman kautta päätyi kuvataiteen pariin. Oma maailmankuva alkoikin hahmottua juuri hevosin, joita lopulta laukkasi akryylivärein kankaille koko satumainen lauma. Esikoisnäyttely “Ullakolla asuu hevosia” järjestettiin Kulttuuritalo Wanhan Rautakaupan galleriassa elokuussa 2020.

  Emma on yksi kirjamessujen kuvataiteilijoista, jonka taideteos julkaistaan Kymi Librissä.

 • Mari Heino
  Mari Heino

  Mari Heino on kuvataiteilija, joka tekee taidetta silkasta rakkaudesta tekemiseen. Maalauksissaan hän käyttää eniten öljyvärejä, akryylivärejä ja temperaa.

  Kymi Libri -kirjamessuilla Mari esittelee messujen ajan avoinna olevaa Maamo-näyttelyään, joka sisältää maalauksia ja tekstiiliteoksia. Hän on myös yksi kuvataiteilijoista, jonka tekstien pohjalta syntynyt Rata-taulu paljastetaan lauantaina 24.7 klo 12.30.

  Seuraa Maria myös Instagramissa

  Kuva: Jan-Erik Heino

 • Merja Naroma
  Merja Naroma

  Merja Naroma on viestinnän ja visuaalisen ilmaisun monitoiminainen, jonka käsialaa ovat upeat piha-ja puutarhasuunnitelmat, puutarhakirja sekä uniikilla sekatekniikalla toteuttu kuvataide. Maisemien lisäksi kirjallisuus on Merjalle loputon inspitaation lähde.

  Merja on yksi kirjamessujen kuvataiteilijoista, jonka taideteos julkaistaan Kymi Librissä.

  Tutustu Merjan kirjaan Puutarhatuliaisia – Ulkomailta ideoita omaan pihaan

 • Sanna-Marja Suojanen
  Sanna-Marja Suojanen

  Sanna-Marja Suojanen on kansainvälistä huomiota saanut kuvataiteilija, jonka taideteoksia julkistetaan messuvieraille Rata-kirjoituskilpailun yhteydessä.

  Syksyllä 2020 Reuna julkaisee postuumisti Linnea Suojasen satukirjan Linnea-mummon satuja. Sanna-Marja on Linnea Suojasen lapsenlapsi. Hän esiintyy Wanhassa kirjahallissa sunnuntaina 25.7 klo 12.00

  Katso Sanna-Marjan videohaastattelu, haastattelijana Olli Sarpo.

  Verkossa: SannaMarjaArt

  Instagram

  Kuva: Studio Henna Virén