11.00 Hendenvaarallinen elämä

Pete Nieminen Riihimäeltä on mielikuvitusmaailmasa elävä pikkupoika, joka ei halua tulla aikuiseksi. Tai jos on pakko, niin ei ainakaa beigeihin vaatteisiin pukeutuvaksi, vilkkaita nuoria paheksuvaksi aikuiseksi. Haaveitaan toteuttanut, jännitystä ikuisesti etsivä Pete “Hende” Nieminen on koulukodin vapaa-ajan ohjaaja ja graffititaiteilija. Hän on mm. kuvittanut maailman ensimmäisen graffititekniikoin toteutetun Aku-Ankan kansikuvan. Uudesta kirjasta Hendenvaarallinen elämä mukana tarinoimassa Harri V. Hietikko.

Tags:

Date

heinä 23 2021
Expired!

Time

11:00

Paikka

Kirjahalli

Esiintyjät

 • Harri V. Hietikko
  Harri V. Hietikko

  Kirjailija ja tohtori Harri V. Hietikko on julkaissut lukuisia romaaneja, dekkareita, tietokirjoja ja artikkeleita. Hänen teoksiaan on palkittu, haukuttu ja käännetty vieraille kielille. Hänen tapansa nähdä maailma ja kirjoittaa siitä on ainutlaatuinen. Hietikolta ilmestyy keväällä 2021 jälleen uusi teos Gonzon kaupungin taiteellinen vallankumous (Warelia).

  Kuva: Pia Lehtonen

 • Pete Nieminen
  Pete Nieminen

  Pete Nieminen on kulttuurituottaja ja koulukodin vapaa-ajan ohjaaja. “Hende” on kuvittanut maailman ensimmäisen graffititekniikoin toteutetun Aku Ankan kansikuvan, jonka lukijat äänestivät vuoden kansikuvaksi 2018.

  Kirjamessuilla julkistetaan Peten ja Lena Salmen kirja Hendenvaarallinen elämä. Julkistus on ohjelmassa perjantaina 23.7 klo 11, haastattelijana kirjailija Harri V. Hietikko.